huoh...nyt voi huokaista syvään ja rauhallisesti. Raskas päivä takana,vaikkakin hiljainen työpäivä, silti jotenkin uupunut olo. Töistä kun pääsin himaa ni fiilikset oli aika kireet, syytä siihen ken tietänee..tuntu vaa et kaik o perseestä ja et vitutuskäyrä vaan nousee, mitä tahasa tekeeki. Iha ihmeellistä. Ehkä johtuu siitä et meneillää on tää naisten kierron puoliväli, silloin meikä saattaa olla maailman vittumaisin ihminen(muutenha oon nii helvetin ihana,heh)..muuta selitystä tälle mun angsti-asenteelle en keksi. Tuntui vain että mikää ei onnannu..meinas verisuoni katketa päästä ku punttisalilla salikassi ei meinannu naulakossa pysyä. Siinä ku ois herpaantunu ja kaapit kaatanu ni joha ois ollu selittely..."noku noku kassi ei pysyny naulakossa"..noh..mut onneks en oo mikkää aggressiivinen persoona..jos minnuu kiukuttaa ni piän sen sisälläni. Sen takiaha sinne salillekki menin, purkamaan paineita..heheh. Siellä ku tunnin ähersin ja hikkoilin niin joha unohtu kaik viitutukset ja elämä taas näytti valoisammalta.

Mä kyllä luulen et tän mun vitutuksen aloitti kamalat asiakkaat...sellaiset näsäviisaat. En voi sietää sellasta!! Ettivät jotaki vaaleeta jakkupukua, toivoivat väreiksi valkoinen ja beessi ja sitteku en ehotakkaa niille harmaata, ni joha alkaa näsäviisastelu "onha tämäki vaalee jakkupuku"..niin muttaku TE PRKL ETTE KYSYNEE HARMAATA!!!!! argh....ehkäpä ne sai päivän huvinsa näsäviisastelemalla mun kanssa...mulle se oli kaikkee muutaku huvia! Mutta...nää o näitä asiakaspalvelun ihania puolia, jokainen päivä on erilainen :D

 

Onneksi päivän pelasti ihanan ystävän kanssa hetki siiderin ja juoruilun ääressä. Piti pohtia elämää ja miehiä..eli sitä perinteistä girlie talkkia. Pari sidukkaa siinä kerkes naamaan vetää ja oisha tuo enemmänki maistununna..mutta aamulla aikane herätys ku tarvii punttisalille yrittää jaksaa nousta. Sekä illaksi työn ääreen :D Huomenna olisi aikomus viettää tytskyjen iltamaa kamun kaa jos ja suinkin hää kerkii...saapis nähä sitte huomenna..

 

Ny taian lopettaa vuodatukseni tältä illalta...ja painua pehkuihi. Nyt olisi sellainen fiilis että haluaisi käpertyä ihanan miehen kainaloon ja nukahtaa siihe...jospa sellaisesta näkis vaik ees unta :D hehe.

 

Unia....

 

*Jii.....tosielämän Samantha ;)